Grattis.....


GRATTIS
Ja ett stort Grattis till Melissa och Jerry och deras söta Mio.
 Som kom till världen idag den 29/9 kl 08,30.
GRATTIS......



Idag fick jag stiga upp kl 05,15 UNDERBART.
Förstår inte varför min dotter ska vakna så tidigt?! Hon somnar 7 på kvällen brukar väcka henne kl 21 för pjamasen och ny blöja sen får hon mat och somnar. Sen vaknar hon 2 tim senars och äter och håller på så fram till 5 då hon börjar böka i sin säng.

Idag har vi varit och tittat på kakel till badrummet. Kommer bli himla najs när det blir färdigt. Blir svart vitt glansigt kakel och sen nya badrumsskåp. =) Längtar tills det blir färdigt.
Jimmy river kaklet just nu. Han sa att han måste ta ner handfatet och att vi får va utan det några veckor. MEn det går fasen inte. Theo tvättar ju sig där mm. Nä det går jag inte med på.
 
Sen va vi inne på Babyproffsen för att kolla om dom fått in ståbrädan men nej nej nej. Får vänta ytligare 2 veckor. Blir galen på dom.

Vet inte vad som händer ikväll?! Blir nog lugnt ska upp tidigt med Theo till öronläkaren. E ganska nervös.
Usch om dom ska behöva operera dom. Asså e inget stort ingrepp men att dom måste söva han. Ni som känner mig vet att det é min största SKRÄCK.


Sen till en person som jag é så JÄVLA ARG och BESVIKEN på nu.
VA I HELVETE TÄNKER DU MED?!?!?!? Nu får du för fasen ta dig i kragen och VÄXA upp.
Det löser inga problem som du håller på nu. Du é för fasen vuxen men beter dig värre än mina barn.
Vet inte om jag har lusta att prata eller umgås med dig mer?!
Du har sjunkit något fruktansvärt i mina ögon.
Blir så ledsen av att se dig. Förstår inte hur du tänker?!







HA det underbart och ta vara på era nära och kära.






Sovmorgon =)

JA nu i 2 nätter har vi äntligen fått börja sova bättre. Thilda vaknar inte 1 gång varje lr varannan timme längre och Theo skriker inte på natten =) SKÖNT.

Jag och Theo sov till 8,30 =) Underbart. Jimmy och Thilda hade gått upp vid 6.
Vet inte vad det e med Theo han é hängig och satt på sin stol och skulle äta frukost och bara började gråta mammas lilla plutt. Vet inte vad det é med han. Han har knappt sagt något och varit glad. Får la se vad dagen utvisar. Sååå typiskt om han ska bli sjuk just denna veckan då jimmy har semester =(.

Sen äter han verkligen INGET, igår va vi på middag hos farmor han käkade inget fick 2 små små youghurtar dom åt han sen 2 skedar glass till eftreätt. JAg orkar seriöst inte bry mig om man får säga så? Han har alltid varit jobbig med maten men nu e det värre än någonsin. Han äter typ frukost sen i stort sett inget mer. Bara frukt som jag inte ger han lika ofta längre och han frågar inte lika mycket efter det. På dagis säger dom att han ätier men jag vet ju inte hur mycket och hur bra koll dom har heller. dom har ju 24 andra barn. Aja man får la låta det va såhär och stå ut mer. Har varit såhär i mer än 1 år nu. Och har bara blivit värre.

A igår röjde vi lite här hemma =) Skönt vi hade massa gamla mobiler som det inte e något större fel på så vi ska sälja dom =) gott med massa extra pengar då vi hade mycket lån denna månaden.

Sen till lördagen då..
DÅ va jimmy på frölunda matchen och Frida va här. Vi hade det super mysigt och satt och tjötade och kollade smått på frölunda matchen =) gott att dom vann =).
Sen fick jag Fridas skinnjacka =) Tack så mycket älskling.

JA idag e det THE BIG DAY för Melissa och Jerry men ingen bebis inte. Jag tror den kommer på onsdag =) Onsdags och söndags barn é bäst!?=).


Ha det underbart och håll tummarna för att Theo inte bli sjuk.




mammas älskling










lördag =)

Ja man vakna lika tidigt idag med. Finns inget som säger att lördagar ger en sovmorgon när man har småbarn.
Sen har jag fått sova inne hos Theo hela natten. Vet inte vad det é med han, han é bara ledsen hela tiden och säger aj aj aj =(. Ja tror fortfarande på öronen. Det kan va så att dom bara har ont på natten och inget på dagen när dom står upp. Och läkarna gör tyvärr inget om dom inte har feber. Ska ju till öronläkaren på onsdag så får la se om dom kan se något om han inte blir värre tills dess.

Ja då har man betalat räkningarna och é typ fattig igen. Hade 3 lån att betala denna månaden =(.
Ja é så less på detta. Visst vi får in pengar så vi klarar oss. Men ibland vill man ha lite extra så man kan göra lite roliga saker oxå. Känns som jag och Jimmy måste kunna få unna oss lite. Jag orkar inte sitta här hemma hela tiden dag som kväll. Vill ut med mina kompisar och jimmy med sina. Vill kunna ta en middag på resturang men några öl till med mina vänner. Men känns som det finns varken tid lr pengar till detta. Sen blir dett ALLTID massa extra utgifter som man inte vet ska komma så blir aldrig att vi kan spara massa pengar.

Denna månaden ska jag och min syrra gå på Ladys Night ska bli så jävla roligt. Behöver verkligen detta känner jag. Så nu ska jag lägga undna pengar till kanske en middag på resturag med =)?! ack Syster för att du njuder mig på detta =) Love you.

Ikväll ska älsklingen på Frölunda-Timrå jag och Frida ska mysa här hemma. Massa tjöt och gott att dricka =).
Hoppas man får barnen i säng i tid =).
Nu har vi varit och handlat mat =) Asså fasen va dyrt det é med blöjor både Theo och Thildas kostar 115 kr/paketet så blir 230kr ca i veckan. È sjukt dyrt. Tycker man borde få lite gratis lappar på blöjor då och då haha.


Ha en underbar Lördag.





Theo ska köra Thilda i släpet =). Sötnosarna =)






Tuff natt och semester

hej.

Ja usch inatt har varken mina eller Theos ögon blundat länge =(. Han vaknade 00,30 och bara skrek och skulle sova inne hos oss. Så lyfte in han. Trodde han bara drömt men då började han böka och kan inte ligga still och bara gnyr något som inte stämmer och e jobbigt för han. Så håller han på till efter kl 3. Jag tror på öronen igen då han petar där och säger aj aj aj så frågar man han om han har ont men då säger han NEJ. AA e inte lätt med dessa barn. Nu ligger han i soffan och ser krasslig ut. Får inte ta febern på han. Måste köpa sån som man ta i öronen. È jobbigt att hålla på att bråka med att ta den i rumpan.

 


Mammas sjukling....

Ja vi ska ju på återbesök till öronläkaren nästa vecka. För att kolla om han eventuellt har kvar vatten bakom öronen också skulle vi prata om en eventuell operation om han skulle få en öroninflamation till lr om han hade kvar vatten bakom öronen. Han har ju haft 5 öroninflamationer (tror jag) och nu kanske igen.

Igår när vi hämtade på dagis hade Theo slått i sitt lilla huvud igen. Han har nu en bula och ett blåmärke så hade det "sprukigt" lite. Alltid han som ska slå i sitt huvud. Sen gick vi hemåt jag Theo Anna och Alva. Dom e så söta "Bill och Bull" haha. Dom ska reta och busa med varanndra hela tiden. Och på något sätt måste dom peta på varann.

Idag jobbar Jimmy sista dagen sen har han semester nästa vecka =). Ska bli SKÖNT. Får hoppas att Theo inte blir sämre. Får la ringa vårdcentralen och se vad dom säger. Han é ju inte riktigt sig själv. och han é ju inte den som brukar vara vaken på natten. Thildas näsa e fortfarande bom tät. Hatar verkligen att ha sjuka barn.

Idag ska Jimmy åka till Falköping och kolla på nya maskiner. Hoppas dom inte kommer hem försent så vi kan handla mat. Och idag é det lön och mammapenning =).
Vi måste köpa vinterskor till oss 3 sen overall till Thilda och vatar till både Theo och THilda. Sen behöver Thilda en vintermössa med. Ja detta blir nog billigt och bra :-(

Nä nu ska jag mysa med min son. Ha det fint. Jag ska försöka.





Mammas sötnos nybadad =)




4 years has gone



är det sedan du lämnade denna värld..Fyra år sedan du stilla somnade in i din sjukhussäng med dom närmasta brevid dig..Fyra år sedan du tog ditt sista andetag. Fyra år sedan jag fick det beskedet jag befarade mest. Kommer ihåg det som det vore igår
.Jag grät och grät, kunde inte fatta det, ville inte fatta det.
Men du hade kämpat så länge, du hade haft ont så länge.
Du skulle inte behöva lida mer. Vi bad dig släppa taget, vi ville ditt bästa.
Vi ville inte att du skulle ha den smärtan längre. Men egentligen ville ingen av oss att du skulle släppa taget, vi ville ju ha dig kvar. Vi ville fortsätta bygga minnen med dig, se dig skratta och le som du alltid gjort.
Du kom in i våra liv när jag och syster var små. Vi tog dig till våra hjärtan med en gång, vi älskade att leka och busa med dig. Jag älskar dig fortfarande... Du finns fortfarande i mina tankar. Tanken på att du är död får mitt hjärata att brista...


Ja idag é det 4 år sedan Pelle lämnade oss. Han blev bara 56 år och denna förbaskade cancer tog han tillslut.
E verkligen tragiskt att denna cancer ta alla, kan det inte finnas botmedel snart? Den tar juunga som gammla.
Dessa barn som knappt har hunnit börja leva som ska få stå ut och få börja livet med att kämpa mot det tragiska..


Ja livet é bra hårt.......


















Snodde texten överst av min syster=) 

Utelåst

Hej

Usch vilket jäkla skit väder vi fått. Bara regn regn regn och blåser.

Igår va jag hemma och inne hela dagen Thilda é jätter förskyld och näsan e helt täpt. Så inatt har jag varit uppe ca en gång i timmen.
Tycker inte dom små ska få bli förskylda.

Dom e så söta Thilda och Theo ihop nu. Theo "läster" en bok för Thilda igår han leker med henne i babysittern och hon ska köra hans bilar =). Dock lite svårt när hon inte kan gräppa riktigt än hehe.
Han é världens bästa brorsa =). LÄngtar tills hon kan sitta upp själv. MEn hon e verkligen med hela tiden och skrattar åt Theo. È såååå himla mysigt. Älskar verkligen mina barn.

Igår va jag ute och sprang med. =) känner mig riktigt duktig. Gjorde även 40 situps. Va bara ute i 15 min igår men ska öka suksesivt.

Sent till rubriken då.
Theo låste ute mig igår. Jag skulle ut för att dra ut markisen, så gick ut på altanen och tryckte igen altandörren
Och då va Theo där snabbt och tryckte ner handtaget så så att jag inte kunde dra upp dörren. (har inget hadtag på utsidan)Så försökte få Theo att öppna igen men han tryckte bara till det mer och mer. Yttedörren va låst oxå.
Sa till han att hämta en stol då han inte når jätte bra till handtaget, men då skulle han börja va rolig och snurra runt med stolen, Jag visste inte om jag skulle skratta lr gråta,Står ju där ute i ösregnet utan skor och blir bara blötare och blötare. Va nära på att gå ringa på hos en granne så Jimmy skulle få komma hem och öppna men han lyckades tillslut att putta till handtaget ordentligt så jag kunde skaka upp dörren.
Så nu ska jag ALDRIG putta igen den dörren igen. Funderar på att sluta låsa på framsidan med men snart kommer han kunna öppna den dörren och kunna springa ut utan att jag ser =(. Så får nog bli såhär.



Ha det bra




Mammas busfrön....

Tänk Så Här


Tänkvärt 

Kalle  är den typen du älskar att hata. Han är alltid
 
på gott humör och har  alltid något positivt att säga.
 

När någon frågade honom hur han  mådde svarade han: 'Om jag mådde bättre
 
hade jag varit  tvillingar'.
 

Han  var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag  var
 
Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt  på
 
situationen.
 

Jag  blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle  och
 
frågade honom: 'Hur lyckas du?'
 

Kalle svarade: 'Varje morgon  vaknar jag och säger till mig själv: Du har
 
två val idag. Du kan välja  att vara på gott humör eller du kan välja att vara
 
på dåligt humör. Jag  väljer att vara på gott humör.'
 

Varje gång det sker något dåligt, kan  jag välja att vara ett offer eller
 
dra lärdom av det. Jag väljer att  dra lärdom av det.
 

Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag  välja att acceptera
 
deras klagan eller jag kan välja att peka på de  positiva sidorna i livet.
 
Jag väljer de positiva sidorna i  livet.
 
'Säkert, men det är inte fullt så enkelt', protesterade  jag.
 
'Det är det', svarade Kalle. Livet handlar om val. När du tar bort  allt
 
runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill  reagera på
 
situationen.
 
Du  väljer hur folk skall påverka ditt humör.
 
Det är du som väljer om du  vill vara på bra eller dåligt humör.
 
Till syvende och sist är det ditt  val hur du lever ditt liv.
 
Jag funderade över vad Kalle hade  sagt.
 
Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi  tappade
 
kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val  i
 
förhållande till livet, istället för att bara reagera på  det.
 
Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig  olycka med
 
ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars  operation och
 
flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från  sjukhuset med skenor
 
längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor  efter olyckan. Då jag
 
frågadehonom hur han mådde, svarade han: 'Om jag  mådde bättre skulle jag ha varit
 
tvillingar. Vill du se ärren?'
 
Jag  avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad  som
 
försiggick i huvudet på honom under olyckan.
 
'Det första jag  tänkte på var på min ännu ofödda dotter', svarade Kalle.
 
'Så medan jag  låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde
 
välja att leva  eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva'.
 
'Var du inte rädd?  Blev du inte medvetslös?' frågade jag
 
Kalle fortsatte:  'Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att
 
allt kommer  att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och
 
jag såg  uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev  jag
 
vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: 'Han är döende'. Jag visste  att jag
 
måste göra något.
 
Vad gjorde du då?', frågade jag.
 
Nå,  det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig', sa Kalle.
 
Hon  frågade om jag var allergisk mot något.
 
Ja', svarade jag. Läkarna och  sjuksköterskorna stannade upp medan de
 
väntade på mitt svar. Jag tog  ett djupt andetag och ropade: 'Tyngdkraften'.
 
Genom deras skratt sa jag  till dem: 'Jag väljer att leva. Operera mig som
 
om jag var levande,  inte död'.
 
Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på  grund av sin
 
fantastiska inställning.
 

Jag lärde av honom att  varje dag kan vi välja att leva fullt ut.
 
Inställningen är, trots allt,  allt.
 


Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får  själv bära sina
 
bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga'. Matteus  6:34
 
Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för  igår.
 






Jag är  tacksam...... för tonåringen som gnäller för att han måste diska  för
 

då är han hemma och inte ute på gatorna.
 


....för  skatterna jag betalar för det betyder
 


att jag har ett  jobb.
 



... för att jag måste städa efter en fest  för
 

det betyder att jag har vänner.
 


....för att kläderna  är lite trånga för det
 


betyder att jag har mat på  bordet.
 


... för att gräsmattan behöver klippas ,
 
fönster  tvättas och hängrännor som måste rensas,
 


jag har ett eget  hem.
 


...för skuggan som bevakar mitt arbete,  det
 


betyder att jag är ute i solen.
 


... för alla  klagomål på politiker för det
 


betyder att vi har fri  yttranderätt.
 


... för att parkeringsplatsen är längst  bort
 
för
 


det betyder att jag har råd att ha  bil.
 


... för min höga elräkning, den betyder att
 


jag  har det varmt.
 


... för kvinnan i bänken bakom mig i  kyrkan
 
som
 



sjunger falskt för det betyder att jag kan  höra.
 


... för tvätthögen på bordet för det  betyder
 


att jag har kläder att ta på mig.
 


... för  trötthet och värkande muskler i slutet
 
av
 



dagen - jag  har kunnat arbeta hårt.
 


... för väckarklockan som ringer på  morgonen,
 


jag lever.
 


... och sist men inte minst för  att jag får
 
många mail, för det betyder att någon tänker på  mig.
 


Fick detta i ett mail av min syster. Stämmer bra jag tycker man ska tänka så.



LINDA............




JA nu jäklar
ska mitt nya liv börja. Jag mår dåligt över mig själv. Skäms för att visa mig till och med för Jimmy.
Magen hänger rumpan e bredare än vanligt och musklerna gömmer sig för långt in.

Så idag ska jag börja MITT NYA LIV med en långpromenad äta nyttigare,
inga bullar lr annat onyttigt äta bra mat bara. Ut och springa.
Sen gå i raskare fart till och från dagis och gå en extra runda innan jag hämtar igen. Göra situps osv. NU ska det fasen bli ändringar.
Sen ska jag köpa gyumkort med. Men en sak i taget.
Nu har jag fått min Ipod av älsklingen så i morgon ska det springas.


GUUUUUUUUUUUD va skönt detta ska bli. Så LINDA nu får du sluta SMÅ ÄTA.

Någon som har lusta att följa med på min nya resa så bara att säga till så kan vi stöta varann... =)












Höst

Usch vilket jäkla väder. Idag va det på med regnbyxor och jacka till dagis. Blåser ju svin kallt och ösregnade. Jag måste köpa ett par gummistövlar. Tycker det é så jäkla fult bara. Men e tydligen mode att gå med gummistövlar och klänning =S?? konstigt och FULT.
I lördags satt vi ute i solen till kl 19,30 och nu vill man inte gå ut för det é kallt. Va fort det kan vända ändå.

Igår gjorde jag taco paj, fasen va gott det va. Vi åt nästan upp hela och rullade därifrån sen haha.

Dom håller på att borra hos grannen i deras badrum som dom renoverar om. Håller på att bli smått GALEN. Hört borr sen kl 8 i morse. Ber till gud att det inte borras i morgon. Theo e verkligen skit rädd.
Inte så konstigt kanske?!?!

Igår fick min lilla Thildis sprutor. Hon va duktig men nu har hon 39g feber och sover bara hela tiden. Och skriker så fort man ska byta blöja på henne. Gör nog väldigt ont på låren.

Idag blir det promenad med Frida och Tessan =). Dags att komma igång nu. Imorgon ska jag ut och springa. Får nog in musik på min nya Ipod.
Blev jävligt förbannad i morse. Fick knappt på mig mina regnbyxor så måste ha blivit bredare över höfterna =(. Det gillar vi fasen inte. Okej födde för bara 3 månader men vill få tillbaka MIN rumpa MIN mage.
Nu jäklar ska här tränas och bli nyttiga och få bort degen på magen.


Jo sen vill jag stöta min älskling som e duktig och slutade snusa igår =). Duktig du é älskling.
Du ska få en present när du hållt upp i 1 mån.... Kanske blir lite mer peppad nu =)





Ha det bra i höstvädret............




kalas på kalsa på kalas

Ja i helgen har det varit full rulle. Har haft 3 kalas på 2 dagar.

Har v arit super roligt. Och Theo har fått väldigt mycket fina presenter.  Han håller på med allting hela tiden. Lagar mat jag é ganska trött på "Pizza" nu haha kör motorcykel pusslar mm mm. 
 


Här kommer bilder


Theo inväntar sina gäster =)



Öppna paket




Mer paket...


Alla lika nyfikna


Melissa Theo och Mikke leker i soffan



Älsklingen


MMM tårta IGEN


Thilda....

Idag har jag lämnat Theo på dagis och varit på BVC Thilda väger 6200g och 63cm.
Hon fick oxå 2 st sprutor. Första reagerade hon inte ens på men andra galskrek hon den svider tydligen ganska bra. Mammas duktiga tjej.


ÅÅÅ igår fick jag en present av min underbara älskling.
En IPOD. har sagt att jag vill ha en sån sen ska jag ut och springa så man kan ju undra om han tycker det e dags för mig att röra på mig nu =)



Denna fick jag =). Så nu har jag inga ursäkter till att inte gå ut och springa =).
Så blir ut på onsdag. Imorogn kväll ska jag ut på promenad med Frida L malin och Tessan.
Ska bli skit kul.
Frida va även här i söndags alltid lika mysigt vi va ute och gick och drack kaffe =).

Idag blir bara städning få bort allt papper mm. Måste sortera bort lite av Theos leksaker för här é verkligen överfullt hemma nu.
Sen ska jag ge mig på att göra Taco paj för första gången med en god sallad =). Gott va? 



Ha en underbar dag











Theo =)



GRATTIS Min älskade son på 2 Års dagen =)





Theo 1 mån




Theo ca 10 mån



Theo 1 år




Theo 2 år



Theo 2 år




GRATTIS MAMMAS ÄLSKLING




Lite allt möjligt....


Ja nu till ett gladare och posetivare inlägg.

Igår va en underbar dag. Lämnade Theo på dagis han e SÅÅÅ duktig. Han går nästan hela vägen själv.
Tar ca 30 min att gå dit med han.  Frida L kom hit på lunch och prat. Vi träffas en gång i veckan med det é förlite för att hinna prata om allt. E kanske för att vi alltid ses på hennes lunch som hon har i 1½ tim. Sen när vi hämtade så gick hanoch alva hem oxå. Duktiga dom små liven. Dom hade firat Theo på dagis med. Fick se kort haha han satt med en hatt som hade 2 ljus i va som en tårta =) Jätte söt. Så bjöd han alla på glass =).

Sen va det hem och käka pannkakor. Super gott hehe. Sen gick vi ut i sandlådan och lekte med Alva och Alma och vi föräldrara drack kaffe =). E verkligen jätte mysigt när man gör sånna saker.
Synd att Amanda och dom ska flytta nu. Får hoppas att det kommer nya trevliga grannar.

Idag va jag hos läkaren på återbesök. Fattar inte vad jag skulle dit och göra. Hon skrev bara ut ett recept p-piller.
Kunde hon lika gärna gjort på tel men men. E la en plikt dom har.
Idag blir det till att åka och handla massa mat och tårtor. Ikväll ska jag och Theo baka med.
Imorgon fyller min lilla Prins 2 ÅR. Underbaring.

Thilda har blivit en liten krävande dam. Hon ska va med överallt och prata e det bästa som finns. Hon har börjat ta i saker med. Om jag inet sagt det innan?!

Nu blir det till att ta tag i städningen här hemma. Snart kommer mannen i huste hem (Jimmy  alltså) haha.






Hjälper pappa


Jag och mina älskade barn





ARG!!!!!!!!!!!!

JA du som kommenterade mitt inlägg TRÖTT..... med denna meningen.


Faan vad du klagar hela tiden. Valde ni inte att skaffa barn?

Så kan jag säga till dig att för det första så hoppas jag inte att jag framstår som någon grinig och arg människa för sån é inte jag.
Jag é possetiv och glad och framåt av mig. Men om man inte får sova på nätterna så é inte mitt tålamod 100% utan bara 85%.
JAg é fasen inte mer än människa och om du hade varit vaken flera timmar på natten och inte få mer än 1 timmes sömn i sträk så hade du oxå varit trött och grinig.

Jag ÄLSKAR  mina barn över allt annat på denna jorden. Och jag går gärna upp på nätterna än att inte ha dom alls. Dom betyder ALLT för mig. Jag hade inte klarat mig en dag utan dom.

Så vänta tills du fått egan barn så kan vi ju diskutera saken då. Om du nu inte har barn redan? men det kan du ju inte ha för då hade du inte kommenterat det så.







Trött.........

Ja usch vilken jobbig dag jag haft idag. Inte alls varit på min sida. För det första har jag inte sovit i natt. Thilda har varit grinig fram och tillbaka hela tiden. Sen kunde jag inte somna om vid 4 tiden. Sen kommer Theo instamplandes kl 6. Så va bara att gå upp svin grinig och trött va man.

Sen har heo har bara jobbat sig och smällt i alla dörrar och lådor som går. Sen rammla och slå sig hela tiden och vilja ha godis kl 8 på morrgonen. Så dom har verkligen provat mamma Lindas tålamod idag.
Men skam den som ger sig.
Kl 10 fick jag nog så vi gick ut och lekt med Anna och Alva, va verkligen en befrielse. Dom höll på att "köpa" glass i en liten affär på lekplatsen sen gungade vi och dom bråkade självklart lite.
Så som syskon gör haha.

Igår hade jag en mysig dag med barnen. Vi lekte och bussade här hemma. käkade mat sen badade dom.
Jimmy kom hem kl 20 då hade jag precis lagt Theo i sängen.

Så det kan verkligen skilja sig från dag på dag mellan barn Igår underbar dag idag mindre rolig dag.

Idag kommer farmor förbi och passar Theo så vi kan åka och köpa present till vår älskade son som blir 2 år på Lördag. Harregud vad tog tiden vägen? Har hänt så otroligt mycket på 2 år.
Från att inte kunna något till att i stort sett klara allt själv. Och hans underbara personlighet och charm.
Ja gud va man älskar denna lilla solstråle. Även om botten é nådd ibland hehe.



Ha en underbar dag i solen kram kram







Theo ca 3-4 mån



Theo på sin 1 årsdag




Theo snart 2 år






God morgon......

Hoppas ni sovit gott? Det har ju inte jag =). Börjar bli en vana nu men gud va irreterad man kan bli.
Nu har jag lämnat Theo på dagis. È verkligen super skönt väder ute =), tur att det gör en på bra humör iallafall. Här kommer bilder från promenaden till dagis.








Mammas charmtroll



Ja igår va full rulle efter att jag hämtade Theo på dagis.
Farmor kom förbi och vi började baka bullar =) Sen gjorde jag mat därimellan med.
blev ca 90 bullar =). Theo älskade verkligen smeten haha.
Undra hur mycket han fick i sig igentligen.

Theo va i sitt esse. Sprang från köket till vardagsrummet fram och tillbaka.
Kan säga att det tog 5 min för han att somna sen. Stackarn har fått en vagel i vänster öga, på ögonlocken.
Får avvakta går la bort av sig själv. MEn igår va han ganska svullen. Men lagt sig idag.
Han värkar ju inte besvärad av det iallafall.




Bakar Bullar



Theo bakar sina egna bullar. Jätte små och söta.



Thilda ville med baka =)





Mammas korv...


idag ska jag ta hand om tvättenhär hemma =(. Så jäkla tråkigt att man drar sig för att tvätta.
Måste röja massa här hemma. MEn é inte så lätt när man har en tidskrävande dam som ska ha all uppmärksamhet hela tiden. È verkligen så att tjejer e mer tidskrävande. Måst börja få in rutiner på denna dam oxå. È skit jobbigt när det é olika hela tiden.


Ps började skriva detta inlägg 9,30 tog 50 min =) då har man en krävande bebis hehe DS


Ha en underbar dag allihop =)




KRAM






Snälla......









Kommentera gärna mera. Man blir gladare till att skriva då =)




Så ta och skriv nu =)

 


Konstig söndag....

Ja nu sitter jag här i Tystnaden. Underbart. Hör bara kaffekokarn puttra i köket =).
Theo é på dagis och Thilda sover. HAft en ganska jobbig morgon. Theo har slagit sig två gånger och gör ALLT man inte ska. Han har börjat använda fula ord med. F*N har han börjat säga och detta gillar vi inte alls. Men samtidigt får vi la skylla oss själva. Både Jimmy och jag é bra på att säga det men sen har vi en Morfar som é grymast på att säga det. Använder la det i varje mening i stort sett.

JA igår började det med en underbar sovmorgon för mig. Gick la upp kl 8,30.
Men sen säger Jimmy att han mår illa och 10 min senare ligger han slimmad runt toaletten.
Och då börjar jag inbila mig att jag mår illa. Hatar när någon säger att dom mår illa. Att spy é min största skräck.
MEn han va bara inne på toa 1 gång och mådde bättre sen, Så jag tror det va svampen han käkade dagen innan som han i sköljde. Nu mår alla bra iallfall =). Och vi é inte smittade hehe.
Sen bar det av på kalas för mig och barnen till lilla Ida som fyllde 2 år, Jimmy stannade hemma.

När jag kom hem så va det kliniskt rent på golvet och diskbänken =) då blir man inget annat än GLAD=). Älskar att komma hem när det é fint. Jag é ju som sagt ganska pidant av mig hehe.
Men min gubbe va ganska ARG, han hade spelat på PS3 och förlorat och då blev han förbannad så han slår kontrollen i bordet så den går sönder och då blir han ju förbannad för det med. Så nu får han lägga ut 600 kr på en ny.. VA det värt det älskling??

Sen har Thilda börjat bli gnälligare på kvällarna igen. Verkar som magen har börjat strula igen =(.
Sen spyr hon något fruktansvärt och äter inte ens upp all mat.
Hoppas det blir bättre snart.


Idag kommer farmor förbi så ska vi baka kanelbullar =). Ska bli mumsigt. Funderar på om jag ska åka till backaplan nu innan?! vet inte om jag orkar lr har lust?!. Måste fixa lite här hemma med.



HA en underbar dag kram


MAMMAS ÄLSKLINGAR!!








Söndag igen....

JA då va denna helg snart över. Helgerna går bara snabbare och snabbare.

Igår åkte vi till ikea och skulle köpa en tvättställning men vi kom därifrån med två glasskivor till tv bänken och 4 st kartonger. Sen gick vi upp till Theos mormor och morfar och tjötade lite.
Igår hade vi en super mysig kväll med Melissa och Jerry. Käkade Lax potatais och romsås. Sen hade jag bakat en kladdkaka som va jätte god om man får lov att säga så själv?! Lagom kladdig.
Sen spelade vi Buzz och det va verkligen jämt hela vägen =). Theo somnade tidigt då han bara sovit 15 min på hela dagen. Sen sov han ända till 6,30 =).
jimmy skulle ha natten men den människan skulle ju inte vakna om blixten slog ner här hemma. bankade och slog på han men han vaknar inte. Blir såå trött. Tänk inte på mig som inte ens kan få ligga kvar 1 natt i veckan. Sånt kan göra mig rinkitigt förbannad. Va Jävligt förbannad på han inatt.

Idag blir det kalas för lilla Ida som blir 2 år. Ska bli kuligt. Hinner ju aldrig träffa Maria nu när hon börjat jobba.
Men snart e hon mammaledig igen. Innan träffades vi ju 2-3 gånger i veckan.
Men sånt é livet, tyvärr måste man jobba.


Ha en underbar dag.


KRAM




Uppe tidigare än tuppen


Ja usch. Jag känner mig som ett utskitet päron. Orkar fasen inte mer snart. È uppe 2-4 gånger per natt sen vaknar Thilda 5,15 ALLTID och antingen somnar hon om lr inte men sen kommer Theo in kl 5,45. Tur att man får sova 1½ timme i sträck i bland. Ska det hålla på såhär i några månader till så flyra jag stället. Jag kan gå upp kl 6 på morgonen om jag får sova en hel natt. Känner mig som jag vet inte vad. Ser ut som jag har världens påsar under ögonen é 80 plus lr något. Fattar inte varför barn ska vakna såå fruktansvärt tidigt? Jag skulle behöva semester hehe. En lr två nätter på hotell och bara SOVA. Ja nu har jag nog klagat färdigt. Får trösta mig med att det é jätte fint väder ute idag.

Igår hände inte så mycket. Blir så konstig när vi inte handlade mat efter Jimmys jobb som vi brukar. Fredagen kändes lång. Pappa va nere en sväng och lämnade Beianeisås (stavas?). Vi grillade kyckling och gjorde klyftpotatis. Beianesåsen misslyckade vi med vet inte vad som hände va jätte lös bara. Så den slängde jimmy ut. Jag blev verkligen skit arg vet inte varför, trött och hungrig?! Men när man verkligen e sugen på något och inte får det så kan man bli skit sur.
Sen va inte jag glad lr pratglad på hela kvällen. När vi väll skulle lägga oss så vakna Thilda och é jätte pigg. Så det va bara att ta på mig och gå ner och sätta mig och kolla tv igen. Ja som sagt man får då aldrig sova.

Idag ska det la bli backaplan och Ikea tror ja iallafall. Man vet aldrig med min gubbe. Hade varit skönt att åka själv. Ikväll kommer Melissa och Jerry förbi med. Ska baka något har jag lovat så blir upp och handla. Sen ska vi käka något men frågan é ju vad??

Till något roligare då. Igår skrattade Thilda på rikitgt för första gången, helt underbart. Det gör att man verkligen orkar. Sen har hon börjat ta i saker i babysittern. Vet dock inte om det é meningen tycker det é lite tidigt.
Det konstiga med henne nu é att hon inte vill äta upp maten längre :S. Theo é såå duktig så. han har börjat äta bra nu "peppar peppar".
Något som gör mig irreterad på han é när han ska ha något, tex äpple så blir han grinig och bara gnäller hela tiden. Då har jag verkligen inte lust att ge han något. Blir grinig och gnisslig för minsta lilla.



Thilda




Theo envisades med att ha Thildas byxor på sig




Mammas groda =)






Mina morgonpigga älsklingar














090911

Ja usch vad får denna datum er att tänka på? Så skicka en tanke till alla drabbade idag.

Ja igår va en spidad dag. Fullt upp hela dagen. Först va jag och lämnade Theo på dagis med Anna och Alva.
Asså Theo och Alva kan inte ses innan dom börjar reta varann. Dom é sååå himmla söta.



Bill och bull =)



Sen bar det hem och göra sig i ordning till stan. Där jag träffade och lunchade med Frida L.
Va lika trevligt och roligt som vanligt. Fick ett jätte fint smyckeskrin med en speldosa,  ni vet en sån som alla nästan har en balettdansös som dansar och den spelar =).


tack gumman.

Sen hämtade jag Theo på dagis. Så gick vi till toget och lekte på den bilen som finns där. Skulle till läkaren med Thilda kl 15,30 om hennes utslag och det kan va att hon é mjölkallergiker. Gud va kul isåfall. È fan svindyrt att köpa den på apoteket.
Sen va det lek i sandllådan men grannarna Alma och Amanda. Känns tråkigt att dom ska flytta nu =(.

IDag vet jag inte vad som händer. Blir la till att fixa här hemma. Ska la gå ut till sandlådan med.
Ja helgen ser lite strulig ut då folk håller på att ändra planer hela tiden och sen hittar på något helt annat. Vet fortfarande inte vad som händer på lördag om det blir kräftis lr ej. Känns ju lite sent att planera det NU??
A dom é ju kända för att vara veliga så é la därför.



Ha en underbar dag. Ska ta hand om min son som ska pilla på allt han inte får nu.




kram
























Utmanad

Jag blev utmanad av Melissa


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lida
3. Flicknamn: Linnéa
4. Pojknamn: Leif
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: Lakan (bad)
10. Plats/stad: Lidköping
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker: Late Fan
13. Film: Livvakterna
14. Något man dricker? Läsk
15. Band: Lasse Stefanz
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Linnegatan
18. Bil: Lastbil
19. Sång: Lucky (jason mraz)



Jag utmanar Isa, Lisa, Mikaela, Annelie, Nathalie


Hejsan

Hoppas ni mår bra? Det gör jag. Trött men den karamellen får man la leva med ett par år till (tyvärr).
Men bättre att ta det när man é ung och "fräsch".

Thilda ser ut som jag vet inte vad. Hennes hud é helt röd prickig typ eksem men har nu behandlat henne 1 vecka och inte blivit bättre alls. Nu é hennes högra öga helt igen av massa gegga och röd i ögat och näsan helt bomtätt.
Stackars lite. hon é juinte gammal med får redan va dålig.

Igår va Danney här på besök lika trevligt som vanligt. Sen va det dags att hämta Theo på dagis. Tar ca 40- 1 tim att gå hem för då går han ju själv. Ganska skönt med långpromenad. Den kanske Melisaa skulle följa med på =) dom går nog i samma takt, melissa du kan följa med i morgon så kansek din unge kommer ut snart?

Sen igår städade jag och vi renbäddade sängen och sen blev det slapp i soffan. Kollade på Idol,, fan vilka puckon det finns. Att dom tror dom kan sjunga?!?! Ljuger deras föräldrar lr? Sen hur ser dom ut??

Usch idag vet jag inte vad som händer. Måste TVÄTTA. Fy fasen va dom högarna växer.
Vill ha en rikitg tvättstuga. Kan ju bara köra en maskin om dagen,Får köpa en till tvättställning.
Vill ha en troktummlare med. ÅÅÅÅÅ GE mig ett större badrum/tvättstuga.

Måste tvätt ALLA Thildas kläder om det é sköljmedlet hon é allergisk mot.



Nä nu ska jag dricka min kop kaffe sen sätta igång med allt och inget...





Här kommer lite bilder från dopet som jag snor av syster yster



Kyrkan. Syrran Frida Jag Jimmy Theo och Sebastian och Thilda




VI



Theo fick också paket. Morfar hjälper till




mammas sötnos



Charmtroll



Jag och mina två sötnosar


Mor och dotter



















Längesen....

I lördags hade vi dop för våran Lilla Thilda Inger Sandh Widell. Va väldigt lyckat. Theo satt tro det lr ej STILLA i kyrkan haha. När sångerna va slut hör man i bänken längst fram, SLUT, mammas sötnos.
Sen drog alla hem till oss och käkade kyckling med pasta och sallad och kex och massa ostar.

Sen va det dags för paket öppning. Fick Pengar en Barnkammarbok  armband 1 halsband ett fotoalbum med hennes namn vikt datum mm skrivit ett smyckeskrin. =) och hennes månadssten i en liten ängel.
TACK SÅ JÄTTE MYCKET. Sen va det goda tårtan som Jerry skrivit och målat så fint på (Tack Jerry)
Tyvärr va jag lite ledsen och på dåligt humör tack vare en viss person men alla andra förgyllde verkligen denna dag.



Fina Thilda på dopet





Theo käkar.




Fina Tårtan (Tack Jerry)



I söndags möte vi upp Anna Thomas Alva och deras Elin så gick vi till Tuvevallen på marknad, va dock inget att ha
men fanns lite karuseller för barnen. Som tex kaffekopparna hahah dom snurrade inte lite fort, så när jimmy Theo Thomas och Alva äkte dom så åkte dom la typ 5 min, han som hade maskinen gick iväg en stund haha. Helt sjukt. Sen gick vi hem till Thomas och Anna och grillade korv. Super gott.
Så även en grym film igår "Den Utvalde", rekomenderar den starkt. lite annorlunda kriminalare.

Sen tillbaka till vardagsrutinerna idag igen då =(. Theo kom in den underbara tiden kl 5 sån tur va så somnade han nog om, om inte annat så sov jag som en stock fram till Jimmys förbaskade väkareklocka ringde.
Upp och k'ka frulle sen till dagis. Jag och Anna köpte frallor och gick hem till mig och käkade frukost igen =).
Sen för att förbränna fett så gick vi en promenad till shell och köpte glass =). ¨

 Nu ska jag slappa framför tvn har sjukt ont i rygg slutet. Finns en underbar anledning till detta (ironi).
E den jäkla perioden tillbaka igen snart. Vet att andra mensen med Theo trodde jag att jag skulle dö av smärta. Får se hur underbar denna blir då.





 KRAM










Dop

Hej.

Ja igår va det fullt upp hela dagen. På förmiddagen städade jag. Sen när Jimmy kom hem efter jobbet så skulle vi åka och handla i lugn och ro. Så morfar tog Theo så bar det iväg först till systemet. Sen när jag kom ut därifrån så hade Thilda bajsat och jag hade självklart inte med mig skötväskan så va till att åka hem igen och byta. Sen bar det äntligen av till mataffären.

Theo va ju med morfar så han hade fått en påse nappar som han öppnade och tryckte verkligen i sig hela påsen på några minuter. Så tror ni han fick i sig middag sen??

Jag ställde mig och stekte 3 kilo kyckling, Lyckades skvätta ner min fot så jag brännde mig =(.
Sen gjorde vi 2 st tårtor. Ska lägga på marsipanen idag då min privata assisten till en bagare (hahha) tyckte det va bäst.

Ja nu lysser solen så man kan ju hoppas på att vi kan sitta ute. Men frågan e om det inte e bäst att sitta inne det kan ju som sagt börja regna på 2 sek.
Jag hoppas verkligen och har sagt till mig själv att idag ska jag ta det lugnt inte stressa upp mig. Men e verkligen så jobbigt när 5 pers kan fråga ska vi göra det lr det lr det??!?!?! Tillslut vet jag inte vad som é gjort.

Ser ganska roligt när jag tittar ut över vardagsrummet så ser man bara massa bord och stolar haha. Usch tänk att det ska få plats 20 st här idag?? Oj kom nog på nu att jag inte räknat med mig och Jimmy hahah.

Aja nu får jag börja göra i ordning här ska va i kyrkan kl 12,50. Innan det ska jag koka pasta göra sallad städa ta en dusch ta på mig och barnen. Skulle inte förvåna mig om jag glömmer dopklänningen ahhahahahahha.



Thilda

Ha det bra kram


Inget blev som det skulle...


Ja jag vaknade av Thilda kl 5,15 idag UNDERBART. fattar inte varför hon inte kan sova längre??
Men jag gick inte upp förän kl 7. Sen väckte jag Theo 7,30.
Vi gör oss i ordning för dagis men när kl slår 8,15 så ringer telefonen och då e det dagis som ringer. min första tanke é "men vi é ju inte sena" och sjuk kan inte Theo vara för han é ju hemma hmmm, men då va det personalen som blivit sjuka så då undrade dom om vi kunde ha Theo hemma idag. È la inga problem. Så då va det till att planera om.
Hade ju tänkt åka till systemet så jag va där när dom öppnade (alkisvarning) =) nä men skulle fixa vin till dopet.
Men det får vi ta i morgon. Så jag tog på Theo och skulle gå upp till torget och köpa blöjor innan någon gjorde något i byxorna då jag va torsk på blöjor till båda.
Theo ville cykla så det fick han ju göra


Mammas duktiga kille =)

han cyklade i allafall halva vägen till torget sen fick mamma konka på vagn och cykel haha
resten av vägen dit och hem haha.


kl 16 idag ska jag klippa mig. sköt upp det lite då jag hoppas att min man kan hämta mig där efteråt hehe.

Sen igår gav jag mig på att baka då. Dom blev goda. Ringde ju då som sagt min privata bagare (tror han börjar bli trött på mig) hur man gjorde glasyr slutade med ett helt paket florsocker och 2 äggvitor hmm.
Men i morgon blir det 1 äggvita bara så jag får den tjockare så den inte rinner ut så fruktansvärt hehe.



Såhär fula blev dom. Men dom é godare än dom ser ut haha.
Melissa visa ej detta för Jerry.



Nä nu ska jag slappa innan båda mina barn vaknar. Theo har verkligen börjat med att protestera till att sova middag. Har funderat på att skita i det men han é ju SÅÅÅ trött och orkar inte en dag utan att sova.
OCh griniga barn orkar inte mamma Linda med haha.



Ps sen va Lena här i går och lämnade dop kläningen =) E super fin =) Ds





Måste visa min fina son i pappas gamla glasögon

ha en underbar dag.







KURS



Japp jag vill gå matlagningskurser asså jag kan laga mat men e så fruktansvärt dålig på att komma på och testa nytt. Sen skulle jag vilja när jag ändå é på G att gå kurs för att gö fina tårtor och kakor =).

Jag tycker verkligen det é kul att baka. MEn dels é min fantasi inte alltid med mig sen tycker jag det verkar så svårt att få det fint. Eller det é det säkert inte men jag blir lätt missnöjd när det inte blir som jag ser ut i huvudet.

Men idag ska jag göra kladdkake muffins med glacyr 



WICH ME LUCK


ps é det någon som vill gå sån kurs med mig säg gärna till =) ds


Mardrömmar...

Ja usch inatt vaknade jag av en hemsk dröm.

Drömmde att Theo va jätte sjuk och höll på att dö. Och jag lämnade han kvar på sjukhuset och festade sen fick jag panik och åkte till han på  ett hem som han va på. Och bara kramade om han i flera tuimmmar och kände mig som världens sämsta mamma som lämnat han där.. Sen somnade han in för gott.

USCH va verkligen hemskt. Vaknade med gråten i halsen. Fy fan lider verkligen med dom som upplever detta. Det får ju bara inte hända så små barn.

Nu vet jag vad Melissa Belin och Frida Lernmyr kommer tycka. Att jag inte ska läsa såna böcker. Lessen tjejer kan inte låta bli.

Nä usch. Idag ska här städas och bakas lite =). Fick ett bra recept av Frida L nu om glacyr men ska kolla med min privata bagare Jerry oxå om det går att lägga i rosa färg där med.

Mår ju bättre idag ingen huvudvärk JIPPI.  Dock har jag ju tyvärr smittat Jimmy han  har fått ont i halsen och huvudet. Men sen é ju killar lite klenare haha.


Tänk om man kunde vara såhär duktig ??


HA en underbar dag kram









September...


Japp då e det redan september. Snart e hösten här. Men om jag ska va ärlig så ska det bli mysigt =).
Mörkare kvällar kunna tända levande ljus mm =).

Ja förlåt för mitt dåliga bloggande. Men har ju som sagt inte mått så bra.
Men nu har jag inte haft ont i huvudet på ca 2 tim så håller tummarna för att den inte kommer tillbaka.
har ju huvudvärk men inte den smärtan.
Theo drog mig i håret förut och det gjorde så jävla ont i huvudet att jag började gråta.
Imorgon ska jag ju va hemma med båda barnen själv så då måste man ju må bra.
Hoppas på fint väder så vi kommer ut en stund.

Snart ska Jimmy nog ha semester med. I vecka i v39 tror jag det blir. Ska bli skönt att ha han hemma igen =).

Sen har jag massa saker att fixa innan dopet. Måste handla massor av mat gå till systemet, köpa doppresent,
städa, ja massor av små pill att fixa innan lördag.

Har ju glömt att säga att jag va på BVC med i måndags och Thilda vägde 5620g stora tjejen nu.
Nä nu har inte jag så mycket mer att tillägga.. som sagt mina dagar har tillbringats i soffan med en filt.





HA det underbart... kram





RSS 2.0